Auto opkopers

Auto verkopers

Tegenwoordig besteden autokopers aanzienlijk minder tijdwinst voor een auto en spenderen veel meer tijd op internet op zoek naar de auto die ze willen. Ze gaan ook naar minder dealers, hoewel het aantal auto-kopers naar slechts één dealer is, is aanzienlijk gestegen, tot 31% (van 28% twee jaar geleden). Dit komt door toegenomen concurrentie tussen dealers voor nieuwe auto-verkoop. Competitie voor de verkoop van gebruikte auto’s is ook behoorlijk gemarkeerd, met veel consumenten die online gaan naar dealers voor gebruikte auto-aankopen.

Auto verkopers

Het resultaat is dat auto-kopers veel meer patiënt worden als het gaat om het winkelen voor een nieuw of gebruikte voertuig. Met internet kunnen kopers de winkel veel eenvoudiger dan ooit tevoren vergelijken. Auto-kopers kunnen rechtstreeks naar dealerswebsites gaan en zien wat hun auto-inventaris eruit ziet, evenals het lezen van gedetailleerde beschrijvingen van elk voertuig. De dealer-ervaring blijft nog steeds grotendeels ongewijzigd, ook al hebben kopers nu meer keuze als het gaat om het winkelen voor voertuigen.

 

Met deze verhoogde concurrentie tussen dealers hebben auto-kopers de kosten van bepaalde soorten voertuigen meer dramatisch gezien dan andere. Tegelijkertijd zijn er meer opties voor consumenten als het gaat om het kopen van een voertuig. Een koper kan bijvoorbeeld de mogelijkheid hebben om te kiezen tussen verschillende merken en modellen van voertuigen. Terwijl sommige mensen liever bij één merk blijven, zijn er andere consumenten die alles binnen de reden zullen doen om een specifiek merk- en modelauto te krijgen. Dit heeft geleid tot een aantal grote prijsstijgingen van voertuigen.

 

Net zo belangrijk als het is voor auto-kopers om precies te weten wat de financieringskosten zullen zijn, doen dealership-personeel vaak niet aan deze informatie. Als een auto-koper financiering wil krijgen op een bepaalde dealer, moet hij of zij het personeel vragen over financieringsopties. Veel dealers leveren geen financiering omdat het dat doet, het verlies van de verkoop zou betekenen. Dealers bieden vaak hun klanten incentives om van hen te kopen, zoals autoverzekeringskortingen. Dit kan de dealers leiden om hogere tarieven in rekening te brengen voor de financiering.

 

Auto-kopers kunnen online onderzoek gebruiken om meer informatie over autodealers in hun gebied te achterhalen. Door online onderzoek te gebruiken, zullen auto-kopers zowel tijd als geld besparen. Door online dealerships te onderzoeken, kunnen kopers leren over servicegeschiedenis, geboden garanties en financieringspercentages. Dit type onderzoek geeft mensen de mogelijkheid om geïnformeerde koopbeslissingen te nemen. Online onderzoek is echter niet helemaal nauwkeurig. Auto-kopers moeten alleen vertrouwen op informatie die wordt verstrekt door online bronnen met gerenommeerde verificatie van derden.

 

Terwijl dealers zeker een aantal moeilijke tijden hebben geconfronteerd in het afgelopen decennium of zo, hebben ze ook het afgelopen jaar een verhoging van het bedrijf gezien. Auto-dealers werken hard om hun klanten aan te trekken en te behouden, wat goed nieuws is voor consumenten in het algemeen. Uiteindelijk winnen consumenten wanneer auto-kopers kiezen om te kopen bij een dealerschap dat het type auto biedt dat ze willen, met alle functies en voordelen die ze verlangen. Auto-dealers zijn nog steeds een zeer levensvatbare zaken en een die kan leiden tot een gelukkige koopervaring voor zowel kopers als verkopers.

Tags: scootmobiel kopenbestelwagen huren