Auto opkopers

De inspectie van de auto-kopers

Auto-dealers hebben een moeilijke markt om te concurreren in deze dagen als autokopers, dealers en verkopers zijn meer sceptisch geworden van gebruikte auto’s en garanties in het algemeen. Auto-dealers en hun agenten zijn zeer gericht op het verkopen van hun voertuigen en houden de optie van een garantie verborgen totdat de koper besluit dat hij er een nodig heeft. Dit heeft veel gebruikte auto’s en lichtgebruikte auto’s geleid om in de Verenigde Staten te komen zonder enige vorm van grote garantie van de fabrikant. Er zijn ook gevallen geweest van gewetenloze dealers die nep gloednieuwe auto’s verkopen met uitgebreide garanties.

De inspectie van de auto-kopers

Veel van deze auto-kopers en verkopers hebben geen duidelijk inzicht in het proces of de wettig die betrokken zijn bij het kopen van een voertuig in de Verenigde Staten. Auto-export is een zeer populair probleem dat de kopers van de auto vandaag worden geconfronteerd. Auto-exportbedrijven kunnen zeer nuttig zijn voor de gebruikte voertuig- en vrachtwagenkoppelingsindustrie. Ze zullen profiteren van de kansen die bestaan via beurzen en andere promotionele evenementen om het bewustzijn van hun diensten te vergroten.

 

Auto-kopers en verkopers moeten overwegen om een voertuig te kopen van een bedrijf dat een verlengde garanties voor hun voertuigen mogelijk maakt. Dit zal helpen bij de bescherming van de consument. Bedrijven zoals Gulf Coast Auto Export, Auto Trader, Autoruil, AutoExchange, Auto Trader, Auto Export, Auto-stop zijn allemaal welbekende auto-kopers en verkopers die het belang van een garantie begrijpen en dienovereenkomstig met klanten zullen werken.

 

Het is belangrijk om te weten dat een auto-kopers en verkopersinspectie een afzonderlijk document is en volledig gescheiden is van de auto-aankoopovereenkomst. Een inspectie van de auto-kopers omvat de mechanische aspecten van het voertuig dat moet worden geïnspecteerd voordat een contract voor auto-kopers wordt uitgevoerd. Het is erg belangrijk dat auto-kopers en verkopers deze inspectie schriftelijk krijgen voorafgaand aan het kopen van gebruikte auto’s en vrachtwagens.

 

De inspectie van de auto-kopers is typisch 30 dagen lang en is verdeeld in vier categorieën: mechanische, buitenkant, interieur en veiligheid / urophobe controle. De mechanische inspectie is typisch een visueel onderzoek van het lichaam en mechanische systemen van het voertuig. Buiteninspecties worden meestal uitgevoerd op gebruikte auto’s en vrachtwagens en bedekken meestal de verftaak, trim, banden, ramen, dorpels en de buitendeuren. De interieurinspectiecategorie omvat het volledige interieur van de auto of vrachtwagen en zal typisch de stoelen, tapijt, headliner, vinyl bekleding, vinyldashboard, stuurwiel, deurjambs en instrumentatie omvatten.

 

De garantie van de auto-kopers dekt de mechanische componenten van het gekochte voertuig en kan afzonderlijk worden gekocht van het contract van de auto-kopers. Het is echter belangrijk om te onthouden dat als er een defect is met de garantie van de auto-kopers het contract van de auto-kopers moet worden beëindigd en de voertuigdealer de garantie moet ongeldig maken. Auto-dealers mogen de consumenten niet bedriegen in de aankoop van auto-kopersovereenkomsten die niet de volledige garantie dekken. Als consument moet u vanaf het begin alle aspecten van uw voertuigkoop begrijpen en moeten de garantie van de auto-kopers zorgvuldig lezen wanneer het aan u wordt aangeboden.

Tags: tweedehands wagen